coaching in de natuur

 

Wil je genieten van het leven en je levenservaring optimaliseren ?

Maar ervaar je stress, emotionele blokkades, fysieke ongemakken ?

Wordt je belemmerd door negatieve gedachten en overtuigingen ?

Heb je het gevoel dat het leven je overkomt ?

 

De natuur biedt een inspirerende ruimte voor zelfobservatie zodat met behulp van de juiste methoden transformatie plaats kan vinden.

Je komt niet tot transformatie door anders na te denken maar door anders waar te nemen: ANDERS KIJKEN, ANDERS LUISTEREN EN ANDERS VOELEN EN …..ANDERS DOEN.

 

Er is geen probleem dat moet worden opgelost, je bent geen slachtoffer van de omstandigheden. Maar je bent een bewustzijn dat kan kijken naar alle onbewuste blokkades op je pad.

 

Dit pad gaan we letterlijk lopen in de natuur. De natuur bevat krachtige elementen die je hierbij helpen. We gebruiken de natuur om zaken bespreekbaar te maken.

 

Met de ontelbare reflectie mogelijkheden die de natuur te bieden heeft kun je gemakkelijk verbinding maken met je diepere lagen waardoor er acceptatie ontstaat.

 

Niet het wegpoetsen maar het er allemaal laten zijn en de waarde ervan zien geeft mogelijkheden tot verandering.

 

Het geeft je nieuwe inzichten en mogelijkheden om je pad te zien, te voelen wat je werkelijk wilt vanuit je hart.

 

Door gebruik te maken van de kracht van de natuur worden je inzichten verankert in je lichaam zodat je moeiteloos en vol vertrouwen je volgende stap kunt zetten,.

 

Als gecertificeerd  TriA © wandelcoach  maak ik gebruik van TriA© methode (aandacht, acceptatie en actie ). Tevens gebruik ik ook tools uit de transactionele analyse en intuïtieve systeemcoaching.