De huid is ons belangrijkste beschermings- en uitscheidingsorgaan. Om je huid zo goed mogelijk te ondersteunen bied ik behandelingen aan waarbij de nadruk ligt op massage van het bindweefsel, acupunctuurpunten en meridianen. Voor goed resultaat is het wel belangrijk thuis je huid goed te verzorgen met de juiste producten. Voor product informatie kunt u kijken op www.yu-elements.nl .

Vanaf 1 januari 2023 geef ik alleen nog gezichtsbehandelingen in combinatie met voetreflex.

Deze keuze heb ik gemaakt op basis van jarenlange ervaring. Ik heb gemerkt dat enkel een gezichtsmassage niet voldoende is om de balans in het lichaam te herstellen. De huid wordt namelijk mede gevoed door onze organen. Door deze te behandelen op de voet is het resultaat 1+1 =3.  

 

All in gezichtsbehandeling met voetreflex € 82,00 - 75 minuten

 

Cosmetische acupunctuur 

Hierbij worden naaldjes in de rimpels gezet, aangevuld met naalden op acupunctuurpunten.

Reiniging - detox peeling en masker - acupunctuur -serum - massage met natuurlijke oliën - moxabehandeling - bescherming

Cosmetische acupunctuur + voetreflex  100,00 - 90 minuten

 

Tevens ben ik gespecialiseerd in de behandeling van acne en eczeem. Ook voor kinderen ! Er wordt gekeken naar de oorzaak en deze wordt aangepakt. Eventueel kunnen er testen gedaan worden die naar een laboratorium worden gestuurd waarbij we nog exacter kunnen zien waardoor het veroorzaakt wordt.

Consult + korte voetreflexbehandeling  60,00 - 60 minuten