Over mij

Mijn naam is Angele van Weert. Ik ben 32 jaar geleden begonnen als schoonheidsspecialiste omdat ik graag bij mijn kinderen wilde zijn en toch wilde werken. Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en ik vond het als kind al heel fascinerend. Als puber had ik zelf een slechte huid dus was er vanzelf veel mee bezig. Aangezien ik resultaat gericht ben en was wilde ik veel oplossen maar had daar de tools niet voor. Dus volgde ik een opleiding als aromatherapeut, en daarna een opleiding Natuurgeneeskundig therapeut.(orthomoleculair, fytotherapie en homeopathie) bij Sorag academie.

In 2011 heb ik de opleiding voetreflex plus afgerond bij Total Health. Tevens heb ik de opleiding darmtherapie gevolgd bij RP Sanitas Humanis en ben ik aangesloten bij BodySwitch.

Een aantal maanden per jaar leef en woon ik in Zweden. Daar kwam ik tot de ontdekking dat de energiefrequentie waarin wij leven in Nederland en België heel laag is waardoor spieren zich automatisch gaan aanspannen en het zenuwstelsel altijd op "aan" staat en daardoor overprikkeld raakt. Hierdoor kunnen vele klachten ontstaan.

Als darm- en reflextherapeut ondersteun ik met veel plezier mensen bij het oplossen van hun ziekte of chronische klachten m.b.v. van voeding, voedingssupplementen, beweging en leefstijl. Mijn grootste uitdaging is om met de betreffende mens alle puzzelstukjes van zijn/haar eigen puzzel te vinden en te leggen, zodat die compleet wordt en er bewustzijn komt op onze manier van leven.

Alle behandelingen zijn uniek op jou en jouw klacht afgestemd. En samen gaan we aan de slag om het op te lossen.. 

 

 HET LEVEN IS WAT JE GEBEURT TERWIJL JE ANDERE PLANNEN MAAKT. (John Lennon)